2
(10 гласа, оценка 5.00 от 5)
Зимна градина - видове 5.00 от 5 от общо 10 гласували.

Зимна градина - видове

 

Зимните градини могат да бъдат самостоятелни конструкции или прикрепени към друга постройка – къща, вила. Двата варианта имат предимства и недостатъци, затова когато избирате трябва да се съобразявате с някой неща.

 

 

Прикрепената зимна градина към къщата е като изграждането на допълнителна стая. Необходимо е дизайнът на луксозната постройка да допълва този на къщата, да се запази общия стил. Покривната конструкция трябва да се премисли също, за да не се получат неприятни изненади при първия дъжд. Зимната градина, прикрепена към къщата може да се свърже с нея чрез вътрешна врата или чрез къса пътека между две външни врати. Голямо предимство е да имате широк двор – може да изберете колко голяма да бъда вашата зимна градина.

Самостоятелната зимна градина събира слънчевите лъчи през голяма част от деня и създава атмосфера на топлина и комфорт, но също и изисква повече труд и средства при изграждането. Голяма или малка, самостоятелна или прикрепена, Вашата зимна градина трябва да бъде кътче за релаксация и приятна топлина през студените зимни дни.

Тук може да видите примерни цени за зимни градини.

Харесва ли ви тази статия?


 
Нашият блог
Зимни Градини във Facebook
@zimnigradini - Twitter
Google + за зимни градини