Конструкции

Конструкции

Съвременните строителни технологии позволяват зимните градини да бъдат изграждани със стабилни конструкции при голям избор на материали за тях. Разнообразието води до създаването на различни и уникални архитектурни дизайни, постигане на добра шумо- и топлоизолация (термомостове), цветни конструкции (както на конструкцията, така и на стъклата).

Разбира се, всеки производител избира някакъв вид материал и няколко вида конструкции, в чието изграждане се специализира и по този начин предлага на своите клиенти перфектно изградени конструкции. Но, при съвременните условия на конкуренция и отворени пазари, фирмите трябва да могат да избягат от стереотипите и да предложат на бъдещите си клиенти възможност за избор, както на материал, така и на конструкция на мечтаната зимна градина.

Най-широко разпространените материали за изграждане на зимни градини са:

Дърво: възобновяем ресурс, чрез използването на 3-слойна технология се гарантира максимална здравина на конструкцията, отлични топло- и звукоизолационни свойства.

Алуминий: позволява изграждане на конструкции с деликатен външен вид. Сред най-големите предимства на алуминият са висока механична якост и гъвкавост.

Комбинация дърво и алуминий: комбинация с изключителен потенциал – висока устойчивост на атмосферни влияния, естествена топлина и комфорт, благодарение на дървените елементи в интериора.

PVC конструкции: изключително висока устойчивост на атмосферни влияния. Технологията е взаимствана от профилите на дограмите за прозорци, което е допълнителна предпоставка за високо качество, тъй като технологията е изпитана и развита.

Date

22 January 2015

Tags

Зимни градини
All rights reserved! Зимни градини

Search