Зимни градини, произведени от Слънце

Горди сме да ви представим нашите зимни градини. В тях ние влагаме индивидуален подход и внимание към всеки детайл, откликваме на вашите желания и създаваме зимната градина, подходяща за вашия дом и цели.

Радостни сме да ви съобщим, че отскоро, за производството на нашите зимни градини използваме възобновяема енергия от слънчеви панели

Умна зимна градина

Зимните градини предлагат допълнително място в дома – спалня, детска стая, домашен офис, място за йога или фитнес и много други. За каквото и да използвате това чудесно разширение на дома, сигурни сме, че предпочитате атмосферата в зимната ви градина да е приятна, да е проветрено, да намирате комфорт и прохлада през лятото и топлина и уют през зимата.

Топла или Студена зимна градина да изберем

Вие имате избор! Оранжерията е страхотно допълнение към вашия дом и чудесен начин да увеличите жилищното пространство. Печелите например удобен кът за четене, уютно място за следобеден чай или кафе или идеално място за вашите растения. Ако решите да направите подобна инвестиция, възниква въпросът дали да е „топла” или „студена” зимна градина. При почти всяко онлайн запитване заинтересованите страни искат да знаят приблизителната цена, която е тясно свързана.

All rights reserved! Зимни градини

Search