Материали от високо качество

Профилна система Salamander - специализиран производител на качествени профили и системи. Производство, базирано изключително в Германия, с изключително висок контрол на качеството..

Уникален дизайн и изработка

Индивидуални решения за всяка зимна градина - фирмата предлага стандартни проекти на зимни градини, както и отделни решения по запитване на клиента. 

Професионални познания и опит

Проектирането и изграждането на зимни градини изисква специализирани познания, подготвени специалисти и дългогодишен опит. При нас ще получите и трите - гаранция за вашата мечтана зимна градина.

След гаранционно обслужване

Професионални съвети за поддръжка и експлоатация на вашата зимна градина, гаранционна и извънгаранционна поддръжка - гаранция за спокойствие и комфорт в новата ви придобивка.

6 стъпки към вашата нова зимна градина

Image

1.Получаване на вашето запитване – имате възможност да ни изпратите запитване презнашия сайт и да получите предварителна оферта за вашата мечтана зимна градина (топла или студена)

Image

2.Изготвяне на предварителна оферта - нашият екип от експерти ще я изготви на база предоставената от Вас информация за бъдещата Ви зимна градина.

Image

3. Ако харесате нашето предложение ние ще ви посетим на място. Нашият експерт ще определи точните размери, за да гарантира, най-добро при производството и монтажа на зимната градина.

Image

4. Производство - модулите на вашата зимна градина се произвеждат в нашата фабрика от екип от професионалисти, използващи високо специализирани машини.

Image

5. Монтаж - изграждането на вашата зимна градина - стъклопакети, осветление, сенници - се извършва от екип специалисти, специализирани в тази монтажна дейност.

Image

6. Гаранция - 5 години поддръжка на клиенти Ние предлагаме повече от стандартна гаранция - ако е необходимо, ще предложим съвети, за да ви помогнем да направите времето в новата ви мини-вила още по-приятно

3 фактора, над които да се замислим преди да поръчаме зимна градина

Нашите Зимни и Летни градини

All rights reserved! Зимни градини

Search