Умна зимна градина

Зимните градини предлагат допълнително място в дома – спалня, детска стая, домашен офис, място за йога или фитнес и много други. За каквото и да използвате това чудесно разширение на дома, сигурни сме, че предпочитате атмосферата в зимната ви градина да е приятна, да е проветрено, да намирате комфорт и прохлада през лятото и топлина и уют през зимата.

Какво ще кажете, ако има кой да се грижи за комфортната и приятна атмосфера в зимната ви градина, докато вас ви няма?!

Системата „Smart Wiga” позволява да управлявате вашата зимна градина независимо къде сте – отворете прозореца, изгасете осветлението или разгънете сенника – всичко това чрез вашия мобилен телефон.

Зимната ви градина ще се превърне в комфортно място с приветлива атмосфера и приятна температура. Smart Wiga следи температурата в градината ви и автоматично отваря прозореца за проветрение или спуска сенника, за да не се превърне вашата красива зимна градина в сауна. От друга страна, ако се появи силен вятър, Smart Wiga реагира като прибира сенника и вдига щорите, за да ги предпази от силния вятър. Допълнително се затваря и прозореца – край на листата и дъждовната вода в зимната ви градина.

Умната ви зимна градина може много повече:

 • Автоматично да разгъва сенника или да пуска щорите при изгрев слънце
 • Автоматично спуска щорите при светване на осветлението
 • Автоматично да отваря прозореца когато стане прекалено горещо в градината
 • Много други функционалности за комфортна атмосфера.

Системата „Smart Wiga” е базирана на продукти от серията Shelly на компанията Алтерко Роботикс. Техните продукти са широко популярни в Германия, Австрия, Швейцария (и из целия свят), предоставят високо качество, широк набор от функционалности и отлична поддръжка. Всичко това ни стимулира да се доверим на продуктите Shelly и да ги имплементираме в нашата система за управление на зимни градини “Smart Wiga”.

Системата за управление на зимната градина е съвместима с мобилни устройства с Android и iOS – можете да управлявате всичко във вашата зимна градина само с помощта на вашия смартфон.

Изключително удобство е факта, че системата се интегрира с Amazon Alexa и Google Assistant разширявайки допълнително кръга от възможности:

„Hello Alexa, ако вали у дома, затвори прозореца на зимната градина“

„- OK, Google, колко е температурата в зимната градина“

„- Температурата е 35 градуса по Целзий“

„- ОК, Google, разгъни сенника и отвори прозореца на зимната градина“

„Hello Alexa, turn on the lights in wiga”

Няма ограничения за вашето въобръжение и възможностите.

Нещо повече, към системата за управление на зимна градина Smart Wiga може да добави и допълнителни финкции като:

 • Управление на гаражна врата
 • Управление на поливна система
 • Управление на градинско осветление
 • Управление на осветлението в другите стаи на дома
 • Управление на щори и сенници, не само на зимната градина
 • Можете дори за измервате консумацията на електроенергия у дома
 • и много много други.

Въпреки, че сме почитатели на технологичните възможности на 21 век, ние сме наясно, че не всеки е технологичен магьосник. Затова нашата системата позволява и по-лесни начини за управление като безжичен бутон за управление.

Стигнахме дори още по-далеч в грижата за клиента – добавихме стандарти бутони (ключове) за ръчно управление – дори някои от членовете на семейството да няма смартфон или да не знае как да го използва, пак може да управлява зимната градина. Всичко с внимание към клиента.

Умна зимна градина, управление на зимна градина, система за управление на зимна градина, умен дом в зимна градина, система умен дом

All rights reserved! Зимни градини

Search